Cum să descărcați videoclipuri TikTok folosind TokTomato

Cum să obțineți linkul de descărcare a videoclipurilor TikTok?

1. Deschideți aplicația TikTok pe telefon și găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați.

2. Faceți clic pe butonul Partajați din partea dreaptă a ecranului.

3. În meniul care se deschide, faceți clic pe Copiați linkul.

Unde sunt salvate videoclipurile TikTok după ce au fost descărcate?

Când descărcați fișiere, acestea sunt de obicei salvate în orice folder pe care l-ați setat ca implicit. Browserul dvs. setează în mod normal acest folder pentru dvs. În setările browserului, puteți schimba și alege manual folderul de destinație pentru videoclipurile dvs. TikTok descărcate.

TikTomato.com stochează videoclipurile descărcate sau păstrează o copie a videoclipurilor?

TikTomato.com nu stochează videoclipuri. Nici nu păstrăm copii ale videoclipurilor descărcate. Toate videoclipurile sunt găzduite pe serverele TikTok. De asemenea, nu ținem evidența istoricelor de descărcări ale utilizatorilor noștri, făcând astfel utilizarea TikTomato.com total anonimă.

Trebuie să instalez instrucțiuni sau extensii?

Nu, nu trebuie să instalați niciun software sau extensii. TikTomato.com funcționează bine prin orice browser și nu necesită instrumente sau extensii.

Pot folosi acest program de descărcare video Tiktok pe telefonul meu Android?

Da, puteți utiliza TikTomato.com pe orice sistem de operare care are un browser modern. Descărcătorul nostru de videoclipuri TikTok funcționează perfect cu orice dispozitiv mobil și sistem de operare. Îl puteți folosi pe dispozitivele dvs. Android sau iOS la fel de ușor cum l-ați folosi pe computer.

Pot descărca videoclipuri TikTok pe iPhone?

Da, puteți descărca videoclipuri TikTok pe iPhone. TikTomato.com funcționează perfect cu orice dispozitiv și sistem de operare iOS. Îl poți folosi pe iPhone sau iPad la fel de ușor cum l-ai folosi pe computer.

Tiktomato este legal?

Da, TikTomato.com este legal. Oferim doar un serviciu convenabil pentru descărcarea videoclipurilor TikTok. Utilizarea site-ului nostru este total legală și nu încalcă termenii și condițiile TikTok.