TikTok – це найкраще місце для мобільних відео. У TikTok короткі відео захоплюючі, спонтанні та справжні. Незалежно від того, чи ви фанатик спорту, домашніх тварин чи просто хочете посміятися, у TikTok знайдеться щось для кожного. Все, що вам потрібно зробити, це дивитися, займатися тим, що вам подобається, пропускати те, що вам не подобається, і ви знайдете нескінченний потік коротких відео, персоналізованих саме для вас. Від ранкової кави до обідніх справ, TikTok має відео, які гарантовано покращать ваш день.

Ми полегшуємо вам пошук і створення власних оригінальних відео, надаючи прості у використанні інструменти для перегляду та фіксації щоденних моментів. Виведіть свої відео на новий рівень за допомогою спеціальних ефектів, фільтрів, музики тощо.

  • Переглядайте відео лише одним прокручуванням

Дивіться всі типи відео: від комедії, ігор, DIY, про їжу, спорту, мемів і домашніх тварин до Oddly Satisfying, ASMR і всього між ними.

  • Призупиняйте запис кілька разів в одному відео

Призупиняйте та відновлюйте відео одним дотиком. Стріляйте стільки разів, скільки потрібно.

  • Розважайтеся та надихайтеся світовою спільнотою творців

Мільйони творців у TikTok демонструють свої неймовірні навички та повсякденне життя. Дайте собі натхнення.

  • Додайте свою улюблену музику або звук до своїх відео безкоштовно

Легко редагуйте свої відео за допомогою мільйонів безкоштовних музичних кліпів і звуків. Ми підбираємо для вас музичні та звукові списки відтворення з найпопулярнішими треками в усіх жанрах, включаючи хіп-хоп, едм, поп, рок, реп і кантрі, а також найпопулярніші оригінальні звуки.

  • Виражайте себе за допомогою творчих ефектів

Розблокуйте безліч фільтрів, ефектів і об’єктів AR, щоб підняти свої відео на новий рівень.

  • Редагувати власні відео

Наші інтегровані інструменти редагування дозволяють легко обрізати, вирізати, об’єднувати та дублювати відеокліпи, не виходячи з програми.

  • Отримайте доступ до переваг LIVE, щоб краще взаємодіяти з господарями!

Виберіть місячну підписку або підписку з автоматичним поновленням, щоб користуватися спеціальними перевагами LIVE (наразі доступно лише в обмежених регіонах)