TikTok este destinația pentru videoclipurile mobile. Pe TikTok, videoclipurile scurte sunt interesante, spontane și autentice. Fie că ești un fanatic al sportului, un pasionat de animale de companie sau doar cauți să râzi, există ceva pentru toată lumea pe TikTok. Tot ce trebuie să faceți este să vizionați, să interacționați cu ceea ce vă place, să omiteți ceea ce nu vă place și veți găsi un flux nesfârșit de videoclipuri scurte care se simt personalizate doar pentru dvs. De la cafeaua de dimineață până la comisioanele de după-amiază, TikTok are videoclipurile care vă vor face cu siguranță ziua.

Vă ajutăm să descoperiți și să vă creați propriile videoclipuri originale, oferind instrumente ușor de utilizat pentru a vizualiza și surprinde momentele dvs. zilnice. Du-ți videoclipurile la nivelul următor cu efecte speciale, filtre, muzică și multe altele.

  • Explorați videoclipuri, la doar un defilare distanță

Urmărește toate tipurile de videoclipuri, de la comedie, jocuri, bricolaj, mâncare, sport, meme și animale de companie, până la Oddly Satisfying, ASMR și toate celelalte.

  • Întrerupeți înregistrarea de mai multe ori într-un videoclip

Întrerupeți și reluați videoclipul doar cu o atingere. Trage de câte ori ai nevoie.

  • Fiți distrați și inspirați de o comunitate globală de creatori

Milioane de creatori sunt pe TikTok și-și prezintă abilitățile incredibile și viața de zi cu zi. Lasă-te inspirat.

  • Adăugați muzica sau sunetul preferat la videoclipurile dvs. gratuit

Editați-vă cu ușurință videoclipurile cu milioane de clipuri muzicale și sunete gratuite. Organizăm playlisturi de muzică și sunet pentru tine cu cele mai tari piese din fiecare gen, inclusiv hip hop, Edm, pop, rock, rap și country și cele mai virale sunete originale.

  • Exprimați-vă cu efecte creative

Deblocați o mulțime de filtre, efecte și obiecte AR pentru a vă duce videoclipurile la nivelul următor.

  • Editează-ți propriile videoclipuri

Instrumentele noastre de editare integrate vă permit să tăiați, tăiați, îmbinați și duplicați cu ușurință videoclipuri fără a părăsi aplicația.

  • Obțineți acces la beneficiile LIVE pentru a interacționa mai bine cu gazdele!

Alegeți dintre abonament de o lună sau abonament cu reînnoire automată pentru a vă bucura de beneficii speciale LIVE (disponibil în prezent numai în regiuni limitate)